Wat is BonDuo?

BonDuo is een uniek eiwitrijk ontbijt met vitamine D en vezels. Een duo van romige zuivel en knapperige eiwitbolletjes omhuld met Belgische chocolade. Voor iedereen die wat extra eiwit goed kan gebruiken. Of u nu sport, herstelt na een operatie of wat ouder bent: BonDuo is eenmakkelijk, slim én lekker ontbijt. 

BonDuo kunt u bestellen in twee verschillende smaken: Original en Banaan. BonDuo Original heeft een vrij neutrale smaak met een vleugje framboos. En zoals de naam al zegt, heeft BonDuo Banaan een lekkere bananensmaak. 

 

 

 

Wat zit er in BonDuo?

Een bakje BonDuo bevat 22 gram eiwit, vitamine D en vezels. Dat maakt het product bijzonder; het is namelijk een klein potje, maar vol met hoogwaardige voedingsstoffen en ook nog eens lekker. De vitamine D is noodzakelijk om de spieraan­maak te bevorderen. De vezels ondersteunen uw darmwerking, zodat de eiwitten en vitamine D goed worden opgenomen. BonDuo’s zuivel bevat geen toegevoegde suikers. 

 


* proportie van de voedingswaardereferenties

 


Wat doet BonDuo in het lichaam?

Naarmate we ouder worden voe­len we dat sommige dingen meer energie kosten en dat we sneller moe worden. Dit komt onder andere doordat we minder gevoelig worden voor de stimulerende werking van eiwit en vitamine D op de spieraanmaak.

Wat betekent dat? We moeten meer eiwit en vitamine D innemen en daarnaast meer bewegen om ons lichaam van de nodige bouwstenen te voorzien en het verlies van spiermassa tegen te gaan. Dagelijks consumeren van BonDuo draagt bij aan sterkere en soepelere spieren, een goede weerstand en behoud van sterke botten. Eet slim en blijf langer fit!


 
* Eiwit draagt bij aan het behoud en de groei van spiermassa en aan het behoud van sterke botten
** Vitamine D draagt bij aan het behoud van normaal functionerende spierfunctie en imuunsysteem

 

 


Wanneer eet u BonDuo?

Omdat we tijdens onze slaap meer eiwit afbreken dan we opnemen, worden we wakker met een nega­tieve eiwitbalans. Deze balans moet snel weer op peil komen, want anders breken we onze eigen spieren af om vitale processen in ons lichaam te onderhouden.

Dankzij de hoogwaardige ingrediënten en voedingswaarden is BonDuo een volwaardige maaltijd die energie en verzadiging geeft voor de hele ochtend. Zo begint uw dag altijd goed. 

Komt BonDuo ’s ochtends niet zo goed uit? Of heeft u later op de dag zin in een bakje? Dan kunt u BonDuo ook als tussendoortje, na het sporten of na een wandeling eten, of voor het slapengaan.

 

 

 

Meer weten?

Heeft u vragen over BonDuo, eiwitten of bestellen? Of wilt u meer informatie? Bekijk veelgestelde vragen of neem contact met ons op.