Wie heeft er baat bij BonDuo?

BonDuo is er voor iedereen die extra eiwit én vitamine D - de belangrijkste voedingsstoffen voor botten en spieren - wil binnenkrijgen. 


BonDuo bevat ruim 22 gram eiwit met vitamine D en vezels en is daarmee bij uitstek geschikt voor wie ouder wordt, veel beweegt of sport, ziek is of herstellende na een bijvoorbeeld een operatie of na corona. Professionals raden deze mensen immers aan extra eiwit én vitamine D te nemen. Liefst zo’n 20 tot 25 gram per maaltijd. 

Voldoende eiwit binnenkrijgen kan namelijk weleens lastig zijn. Zeker tijdens het ontbijt: in brood, muesli en yoghurt zitten niet genoeg eiwitten. Met BonDuo eet u slim en blijft u fit. Het is een klein ontbijt met een groot effect, dankzij de hoogwaardige voedingsstoffen. Ook voor mensen die snel afvallen na bijvoorbeeld een maagoperatie.

 


Om langer fit te blijven

Hoe ouder we worden, hoe meer eiwit én vitamine D we nodig hebben om fit te blijven. Merkt u bijvoorbeeld dat u steeds minder makkelijk een heuvel op kunt wandelen of fietsen? Of kiest u steeds vaker de lift? Dat kunnen al tekenen zijn van krachtverlies door spierafbraak. BonDuo verzekert u dagelijks van een juiste inname van de juiste bouwstoffen. Maar goede voeding alleen is niet genoeg voor het behoud van kracht en vitaliteit. Het positieve effect van BonDuo op botten, spieren en weerstand is aanzienlijk groter in combinatie met voldoende beweging. BonDuo is daarmee het ideale ontbijt voor mensen die regelmatig bewegen en graag fit blijven.

 

 

 

 


Voor en na operaties, bij ziekte en revalidatie

Voor en na operaties, bij ziekte en bij revalidatie gebruikt het lichaam meer energie en heeft het meer voedingsstoffen nodig. Herstellen is als topsport: het lichaam maakt overuren om schadelijke bacteriën of virussen te bestrijden en het zorgt ervoor dat de wond(en) of infectie genezen. Daarvoor heeft het bouwstenen nodig in de vorm van eiwit én vitamine D. Gezonde eiwitrijke voeding, zoals BonDuo, helpt het lichaam beter en sneller herstellen.

 


Bij ondervoeding

Bij mensen die ondervoed zijn, zet het lichaam spieren en eiwitten om naar energie in plaats van de broodnodige aminozuren. Ondervoede mensen doen er verstandig aan om eiwit en energie in de vorm van verrijkte voeding in te nemen. BonDuo is qua formaat precies goed: klein, maar wel boordevol voedingsstoffen. Daardoor is het zeer geschikt voor mensen met (risico op) ondervoeding.