Speciale korting voor BonDuo volgers!

Bestel nu BonDuo met 15% korting. Gebruik de kortingscode HERFST bij het afrekenen. Ook abonnementhouders kunnen deze code eenmalig gebruiken. De actie loopt tot 15 oktober 2019!

Ontbijt slim. Blijf fit!

Als we ouder worden, zijn eiwitten én vitamine D extra belangrijk omdat we anders spiermassa afbreken. Voedingsexperts adviseren daarom 20-25 gram eiwit per maaltijd en extra vitamine D te nemen. Dat komt bij het ontbijt neer op 3-4 eieren of 3 bakjes yoghurt. Zoveel eet bijna niemand en daarom hebben we vaak onnodig spierverlies als we ouder worden.

Een gezonde start van de dag is belangrijk, maar het moet wel makkelijk en vooral lekker zijn. Daarom is er nu BonDuo

Nieuw! BonDuo Ontbijt

Een bakje BonDuo bevat 22,3 gram eiwit, 9,3 µg vitamine D en extra vezels. Dat maakt het product bijzonder; het is namelijk een klein potje, maar vol met hoogwaardige voedingsstoffen.

Benieuwd?

U kunt een kennismakingspakket bestellen voor maar €17,70. Het kennismakingspakket bevat 3x BonDuo Original (met frambozensmaak) en 3x BonDuo Banaan. Bestellen is heel eenvoudig en wordt gratis bij u thuisbezorgd.

Bestellen

 

Liever niet via internet bestellen? Bel dan onze klantenservice op 026-4100 401 en wij plaatsen de bestelling voor u zonder extra kosten. Het geheim van de bolletjes

De bolletjes in het deksel van BonDuo zijn onmisbaar: ze bevatten de zo belangrijke hoogwaardige eiwitten met vitamine D, verpakt in een laagje heerlijke Belgische chocolade. Roer ze door BonDuo en je hebt een smakelijk ontbijt: romig en knapperig tegelijk. Meer lezen over de 'magie van de bolletjes'?  Kijk dan op de volgende pagina