Whitepaper: project "ConsuBETER" - Consumenten BEwusT EiwitRijk

In Nederland worden we steeds ouder en wonen we steeds langer thuis. Een goede voedingstoestand en de juiste eiwitrijke voedingsproducten, dragen bij aan behoud van de gezondheid en vitaliteit van thuiswonende ouderen. Doel van project ConsuBETER is om inzicht te geven in de doelgroep ouderen met een verhoogd risico op ondervoeding en de wijze(n) waarop zij zo goed mogelijk geïnformeerd en gevoed kunnen worden.

In dit onderzoek combineren de HAN en HAS Hogeschool hun complementaire disciplines: Voeding & Diëtetiek (HAN) en Marketing & Communicatie (HAS). Zij werken in dit project samen met het voedingsmiddelenbedrijfsleven, waaronder BonDuo Ontbijt. 

Een doorslaggevende reden waarom BonDuo meedoet aan dit project, is omdat we dagelijks mensen spreken die zich niet bewust zijn van het belang van eiwit, noch het feit dat we meer eiwit en vitamine D nodig hebben als we ouder worden. Dankzij het onderzoek van de laatste jaren is hier steeds meer aandacht voor, maar ondervoeding is alsnog een probleem in onze samenleving. 

De looptijd van het project is 15 februari 2019 tot en met 14 februari 2021. Wilt u meer lezen over dit project en het thema ondervoeding? Lees dan de whitepaper van ConsuBETER.  

Reacties

Uw reactie:

U heeft uw naam niet opgegeven
U heeft geen of een ongeldig e-mailadres opgegeven

Wij hebben uw reactie succesvol ontvangen.
Oeps, er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het later opnieuw.

{{post.naam}}: {{post.reply}}