Wat een raar begin van de lente

Het voorjaar is in al haar glorie begonnen, maar dit jaar kunnen we daar niet ombekommerd van genieten. De terrassen liggen er verlaten bij, de scholen zijn gesloten en we houden allemaal afstand. Het corona virus houdt ons land en de hele wereld in haar greep.

De getroffen maatregelen raken sommigen van onze klanten hard. Schrijnend zijn de verhalen over verlies en van mensen die hun dierbaren niet in het verpleeghuis kunnen bezoeken, maar ook van ondernemers die plots geen inkomsten meer hebben of van mensen die hun baan hebben verloren. Voor iedereen is dit een tijd met veel onzekerheid, maar gelukkig ook met warme verbondenheid en saamhorigheid.

Onze dank gaat uit naar de frontsoldaten in de gezondheidszorg. Zoals naar mijn nichtje Nina; op 1 maart j.l. begonnen met de opleiding voor IC verpleegkundige. 'Corona verplegen is Topsport' aldus Nina, 'niet alleen op de IC, maar ook voor de corona verpleegkundigen en artsen elders in het ziekenhuis'. En respect ook voor mijn nichtje Marloes, die als vroedvrouw dag en nacht klaarstaat - en een rots in de branding is- voor haar zwangeren en kraamvrouwen. In hen eer ik al die mensen die voor ons klaarstaan met deze symbolisch bos bloemen, opdat ze weten dat we ze waarderen, juist nu! 

Blijf gezond allemaal!

 

Marjanne Prins

Oprichter van BonDuo

 

 

 

Reacties

Uw reactie:

U heeft uw naam niet opgegeven
U heeft geen of een ongeldig e-mailadres opgegeven

Wij hebben uw reactie succesvol ontvangen.
Oeps, er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het later opnieuw.

{{post.naam}}: {{post.reply}}