content_nieuws | European_Patent_Office-2.jpg | European_Patent_Office-2.jpg

Europees Patent voor BonDuo 

Heel trots zijn ze bij BonDuo. Want niet alleen wordt hun producten en service door hun klanten gewaardeerd, maar nu is BonDuo ook bekroond met een Europees Patent.

"Ik had nooit kunnen denken, dat een product wat ik in eerste instantie voor mijn ouders heb ontwikkeld, uiteindelijk tot een Europees Patent zou leiden!" aldus een blije Marjanne Prins. Zij stond aan de wieg van dit nieuwe product.

Wat velen niet weten, is dat BonDuo is ontstaan uit een persoonlijke missie. Toen Marjanne terugkeerde naar Nederland na een jarenlang verblijf in het buitenland, constateerde zij ook bij haar ouders de fysieke gevolgen van ouderdom.  Door haar opleiding als diëtiste, wist ze dat een groot deel te wijden is aan spierverlies.

Beweging en voldoende voedingsstoffen als eiwit en vitamine D zijn de bewezen effectieve wapens die we hiertegen kunnen inzetten. In 2012, waren er echter geen lekkere en makkelijke producten op de markt die voldoende (20-25 gram) eiwit plus vitamine D bevatten voor het ontbijt. En toen dacht ze: “dan gaan we dat toch zeker zelf maken”. Haar jarenlange en stugge doorzettingsvermogen heeft nu dan deze mooie erkenning gekregen.

Ik snap wel dat ze daar bij BonDuo daar blij mee zijn!

Reacties

Uw reactie:

U heeft uw naam niet opgegeven
U heeft geen of een ongeldig e-mailadres opgegeven

Wij hebben uw reactie succesvol ontvangen.
Oeps, er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het later opnieuw.

{{post.naam}}: {{post.reply}}