Marjanne Prins - bedenker van BonDuo, aan het woord

Sinds we BonDuo dit voorjaar op de markt hebben gebracht worden we steeds vaker gebeld door mensen met vragen over ons bijzondere eiwitrijke zuivelontbijt. Mensen hebben vragen, maar ook suggesties. En daar zijn we heel blij mee!

 

Wij houden zelf niet van praten met antwoordmachines en dus nemen we zelf de telefoon aan. En weet u? Het is hartstikke leuk om na al die jaren van ontwikkeling nu de verhalen van mensen te horen die baat hebben bij dagelijks gebruik van BonDuo. Vorige week heb ik een aantal leuke hele inspirerende gesprekken gevoerd. Zoals met die meneer van 87 jaar die in de krant het artikel over BonDuo had gelezen. Hij had meteen de telefoon gepakt om er meer over te weten te komen.

Ik sprak ook met iemand die BonDuo zelf al kende en die het haar oudere zus wilde laten proeven. Ze wilde een proefpakket bestellen. Ik heb haar uitgelegd hoe eenvoudig dat via de website kan, en dat het dan binnen 2-3 werkdagen bezorgd kan worden.


Een mevrouw uit een verzorgingshuis vroeg mijn collega om een stapel folders van BonDuo. Een hele stapel! Want daarmee kon ze haar huisgenoten goed informeren over het zuivelontbijt en de voordelen die het biedt. Zo’n telefoontje maakt ons altijd heel blij, moet ik u zeggen. Want we zijn nog maar een heel klein bedrijf, zonder de grote mediabudgetten van bedrijven die hun producten in het schap van alle supermarkten kunnen neerzetten. Ik ben hiermee begonnen omdat mijn eigen ouders het nodig hadden en word echt heel gelukkig als ik hoor dat ook anderen er baat van hebben. Daar doen we het tenslotte voor!


Ook jongere mensen bellen ons. Die bellen dan omdat ze hebben gelezen dat spierafname tussen je 30-ste en 50-ste levensjaar begint. Een veel voorkomende vraag is wanneer mensen eigenlijk met BonDuo zouden moeten beginnen. Het eerlijke antwoord is dat wij vrouwen na de overgang er verstandig aan doen om iedere maaltijd zo’n 23-25 gram eiwit te nemen en dat voor mannen vanaf een jaar of 70 dit ook zeker het geval is. En dat we bijna allemaal te weinig vitamine D binnenkrijgen.


Ik werd ook gebeld door een mevrouw wiens man een hartinfarct had gehad, en die na de operatie moest aansterken. Ze vroeg zich af of BonDuo daarbij kon helpen. En ja, dat had ze goed ingeschat, want voldoende eiwitten en vitamine D zijn heel belangrijk als je aan het herstellen en revalideren bent.


En dan zijn er ook mensen die voor het gemak gaan. Wandelaars bijvoorbeeld, die BonDuo in de rugzak meenemen als ze een hele dag erop uittrekken. Tja, waarom niet? Gemak dient de mens!


Heeft u vragen of tips voor ons dan kunt u me rechtstreeks een e-mail sturen: marjanne.prins@bonduo.nl en wie weet leest u binnenkort het antwoord in een van onze nieuwsbrieven.

 

Marjanne Prins

Diëtiste en bedenker van BonDuo 

Reacties

Uw reactie:

U heeft uw naam niet opgegeven
U heeft geen of een ongeldig e-mailadres opgegeven

Wij hebben uw reactie succesvol ontvangen.
Oeps, er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het later opnieuw.

{{post.naam}}: {{post.reply}}