BonDuo-bedenker Marjanne Prins: "beetje dronken van blijdschap"

U zult wel denken, wat een vreemde kop voor deze blog! Ik zal het u uitleggen. Een jaar geleden werd bij mij borstkanker geconstateerd. En niet de vriendelijkste soort. Ik stond net klaar om BonDuo na al die voorbereidende jaren in de markt te gaan zetten, toen ik dit onheilspellende bericht kreeg. Mijn wereld stortte bijna in elkaar. Toch heb ik doorgezet.

En u raadt het al: gisteren ben ik ontslagen, zoals dat heet, door mijn oncoloog. De kanker is verdwenen; ik ben er van af! Dat maakt dat ik een beetje dronken van blijdschap ben, en dat wil ik graag met u delen.

Mijn helden werken in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis; met grote professionaliteit en uitmuntende klantvriendelijkheid ben ik daar geholpen. Mijn dank gaat ook uit naar de afdeling Haematologie van het Radboud ziekenhuis in Nijmegen en naar Sanquin. Zij stonden mijn behandelteam met raad en daad terzijde.

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam op het gebied van Life Science, en heb zowel patenten op medicijnen als op innovatieve voeding op mijn naam staan. Maar pas als je als patiënt de vruchten van innovatie aan den lijve ervaart, besef je hoe speciaal het werk van een ieder in zowel de gezondheidszorg als de Life Science sector is. Daar sta je natuurlijk niet altijd bij stil en soms mopperen we ook wel eens als de kosten hoger zijn of de wachttijden langer dan we zouden willen. Maar als het erop aan komt is dit de sector met grote impact op de levens van velen. Daar denken we niet dagelijks aan en dat spreken we zeker niet vaak uit. Maar nu wil ik dat graag op deze plaats wel doen. Dank aan een ieder die mijn genezing mede mogelijk heeft gemaakt!

Marjanne Prins

Diëtiste en bedenker van BonDuo 

Reacties

Uw reactie:

U heeft uw naam niet opgegeven
U heeft geen of een ongeldig e-mailadres opgegeven

Wij hebben uw reactie succesvol ontvangen.
Oeps, er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het later opnieuw.

{{post.naam}}: {{post.reply}}