blog | Bloemen Sophia.jpg | Bloemen Sophia.jpg

 

"Bloemen van Sophia"

Op een druilerige maandagochtend ontvingen we deze prachtige bos bloemen van Sophia uit Rotterdam. Omdat ze zo blij is met BonDuo en met onze tips. Hoe gaaf is dat?!

 

Ik heb er al eens eerder over geschreven dat het telefonisch contact met onze klanten zo leuk en inspirerend is. Het blijft natuurlijk toch heel bijzonder dat een product wat je voor je eigen moeder hebt ontwikkelt, nu ook door zoveel anderen goed wordt ontvangen.

 

Sophia is een klant van het eerste uur uit Rotterdam. Ze las over ons in de krant,  herkende de gevolgen van spierverlies en wilde graag proberen of BonDuo iets voor haar was. Ze was er blij mee en werd al snel een fan. In de loop van de tijd hebben we regelmatig contact gehad en heb ik haar nog wel eens suggesties gegeven over andere eiwitrijke voeding. Want tenslotte adviseren de experts om drie maaltijden per dag met zo'n 25 gram eiwit te gebruiken.

 

Deze bloemen symboliseren voor mij dat je met goede voeding en adviezen een verschil in het leven van je klanten kan maken. Hoe gaaf is dat?!

 

Marjanne Prins

Diëtiste en bedenker van BonDuo 

Reacties

Uw reactie:

U heeft uw naam niet opgegeven
U heeft geen of een ongeldig e-mailadres opgegeven

Wij hebben uw reactie succesvol ontvangen.
Oeps, er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het later opnieuw.

{{post.naam}}: {{post.reply}}