blog | Bloemen Sophia.jpg | Bloemen Sophia.jpg

 

BonDuo lang houdbaar met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Hoe kan dat?

Regelmatig krijgen we de vraag hoe het mogelijk is dat met uitsluitend natuurlijke ingrediënten BonDuo toch lang houdbaar is.

Ik heb er al eens eerder over geschreven dat het telefonisch contact met onze klanten zo leuk en inspirerend is. Het blijft natuurlijk toch heel bijzonder dat een product wat je voor je eigen ouders hebt ontwikkelt, nu ook door zoveel anderen goed wordt ontvangen.

Een regelmatig terugkerende vraag is hoe het kan dat BonDuo lang houdbaar is, terwijl het uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat. Dit komt omdat de zuivel van BonDuo kort door een heet stoomgordijn van hele kleine druppeltjes gaat en daarna meteen steriel wordt verpakt. Het is een mooie innovatieve uitvinding, die eventuele bacteriën doodt, maar de smaak gelukkig niet of nauwelijks beinvloed.

 

We hebben lang en hard aan de ontwikkeling van BonDuo gewerkt, vooral omdat we geen concessies aan de kwaliteit wilden doen. We zijn blij en trots dat dit gelukt is om met uitsluitend natuurlijke ingrediënten een goede houdbaarheid voor elkaar te krijgen. Overigens vindt u zowel op de verzenddoos alsook op het folie van de zuivel de houdbaarheidsdatum vermeld.

  

Reacties

Uw reactie:

U heeft uw naam niet opgegeven
U heeft geen of een ongeldig e-mailadres opgegeven

Wij hebben uw reactie succesvol ontvangen.
Oeps, er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het later opnieuw.

{{post.naam}}: {{post.reply}}