blog | IMG_4546.jpg | IMG_4546.jpg

Naar buiten: ontdek de wereld van de paddestoelen

De rode paddenstoel met witte stippen kent iedereen, maar wist je dat er een hele wereld aan paddenstoelen is? Van bekendere soorten als de tonderzwam tot aan paddenstoelen met gekke namen als aangebrande gordijnzwam of compostborstelbekertje. Staatsbosbeheer laat u graag kennis maken met paddenstoelen in allerlei maten en kleuren.

Ook in de herfst is naar buiten gaan een goed idee, zelfs als het weer wat minder is. Op de website van Staatsbosbeheer kijken we graag om inspiratie op te doen. Het verrast iedere keer hoe groot de diversiteit van onze Nederlandse natuur is. Van het Lauwersmeer tot aan de Grevelingen vind u deze herfst prachtige paddestoelen. Misschien leuk om ook eens wat verder weg te gaan en misschien een nachtje een hotel te boeken.  Voor een overzicht van verschillende mogelijkheden bezoek de website van Staatsbosbeheer  >meer informatie.

We hopen dat u met deze tips inspiratie heeft kunnen opdoen voor leuk en lekker dagje uit binnen Nederland! Mocht u nog leuke tips hebben, laat het ons vooral weten via info@bonduo.nl.

Reacties

Uw reactie:

U heeft uw naam niet opgegeven
U heeft geen of een ongeldig e-mailadres opgegeven

Wij hebben uw reactie succesvol ontvangen.
Oeps, er is iets mis gegaan bij het versturen. Probeer het later opnieuw.

{{post.naam}}: {{post.reply}}